Author Topic: Thrackerzod is bad at DSL  (Read 13476 times)

Offline Thrackerzod

  • Sparkle up your day!
  • *
  • Posts: 1942
  • Reputation: 10
  • The distant future... the year 2000...
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #140 on: January 31, 2017, 08:07:34 PM »
Cool build, but I'd have used a different disc so it didn't look like a total clone.

That was kind of unintentional, I put the motor at an angle I liked and the disc that fit the best was the 259 one.

Offline Thrackerzod

  • Sparkle up your day!
  • *
  • Posts: 1942
  • Reputation: 10
  • The distant future... the year 2000...
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #141 on: March 06, 2017, 03:42:50 PM »



How do batteries work exactly?  I thought that burst motors took loads of batteries to work properly, but 09 was saying in Discord that that's not how it works.

Offline F1Krazy

  • Team VVV - Veni Vidi Vici
  • Heavyweight
  • Posts: 507
  • Reputation: 2
  • The simple things in life have been lost
    • View Profile
    • Awards
  • See profile for gamer tags: Yes
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #142 on: March 06, 2017, 04:08:00 PM »
IIRC, batteries in DSL 2.2 provide unlimited amps, so you could power a burst motor with just a single ant battery. However, you'll still want plenty of electotal, because burst motors can drain your battery like crazy (especially if the AI is firing the weapon constantly).
My DSL Showcase


Offline Thrackerzod

  • Sparkle up your day!
  • *
  • Posts: 1942
  • Reputation: 10
  • The distant future... the year 2000...
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #143 on: April 06, 2017, 12:41:13 PM »


Prank:

Offline Tails. inc

  • Formerly known as TGM
  • Ultra Heavyweight
  • Posts: 1761
  • Reputation: 0
  • And Kix Mrox before that
    • https://www.facebook.com/
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #144 on: April 06, 2017, 12:48:39 PM »
There is a time when you build cool bots, then there is time when you build this piece of monstrosity!
How to skin a component
Simple: Just edit the bmp file (note, it affects all the bots with same component)
Complicated: duplicate and decompile the gmf, change the bmp file in one line (i forgot which one), compile it, rename it as you like, duplicate and edit the bmp file. Name it as you did in gmf, make a duplicate of a txt file with the parent component (or the original unskinned one), change the gmf component name with the one you compiled, save, load ra2 and use it

Offline Hoppin

  • Kawaii in the streets
  • Posts: 809
  • Reputation: 1
  • Senpai in the sheets
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #145 on: April 06, 2017, 12:57:16 PM »
Things I did & done

Offline Thrackerzod

  • Sparkle up your day!
  • *
  • Posts: 1942
  • Reputation: 10
  • The distant future... the year 2000...
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #146 on: April 06, 2017, 01:02:03 PM »
There is a time when you build cool bots, then there is time when you build this piece of monstrosity!
aaaaand that's going in my signature.

Offline Thyrus

  • *
  • Posts: 5588
  • Reputation: 19
  • Back to purple '17
    • http://www.youtube.com/Th
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #147 on: April 06, 2017, 01:05:56 PM »
(Image removed from quote.)

Prank:
(Image removed from quote.)

Reminds me of Rotator from battlebots s2


reminds me of 2 chocolate Tombstones put on top of each other staying in the sun for too long

Offline Tails. inc

  • Formerly known as TGM
  • Ultra Heavyweight
  • Posts: 1761
  • Reputation: 0
  • And Kix Mrox before that
    • https://www.facebook.com/
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #148 on: April 06, 2017, 02:11:01 PM »
There is a time when you build cool bots, then there is time when you build this piece of monstrosity!
aaaaand that's going in my signature.
Im glad i changed someone's signature
How to skin a component
Simple: Just edit the bmp file (note, it affects all the bots with same component)
Complicated: duplicate and decompile the gmf, change the bmp file in one line (i forgot which one), compile it, rename it as you like, duplicate and edit the bmp file. Name it as you did in gmf, make a duplicate of a txt file with the parent component (or the original unskinned one), change the gmf component name with the one you compiled, save, load ra2 and use it

Offline Thrackerzod

  • Sparkle up your day!
  • *
  • Posts: 1942
  • Reputation: 10
  • The distant future... the year 2000...
    • View Profile
    • Awards
Re: Thrackerzod is bad at DSL
« Reply #149 on: March 30, 2018, 10:45:22 PM »
i was told to showcase these



for scrapheap obviously